SOFIE

Ik startte Broeinest op omdat ik merkte dat publieke ruimte om te ontdekken en te proeven hoe het anders kan (mentaal welzijn) in onze maatschappij vrij miniem was. Met mijn geloof in groepsgevoel creëer ik een nog onbestaand concept waar studenten & jongvolwassenen veilig mogen landen en waar twijfels en innerlijke druk samen genormaliseerd worden. Gegeven de voorbije corona-periode wil ik bovendien een plek voorzien waar  jongvolwassenen zich een stuk minder geïsoleerd voelen.

 

Deze veilige ruimte draait rond ont-moeten: Je leert op een aparte, gemakkelijke manier nieuwe mensen kennen. Tegelijkertijd krijg je de kans om niet alleen anderen, maar ook jezelf te ont-moeten. Als gespreksleider en als coach ondersteun ik je door heldere vragen te stellen om jouw twijfels te doen kalmeren, druk & verwachtingen te temperen en je te inspireren tot nieuwe inzichten. 

Broeinest maakt met een warm hart & met volle overgave in Gent ruimte voor jullie.

Sofie Maertens

Orthopedagoog

Sofie%252520take%2525202_edited_edited.j

Vreedzame rebel & eeuwige optimist.

Gezelligheid, puurheid & oprechtheid zijn mijn ding. Ik hou van sterren, kampvuur en koeien. Mijn Volkswagen T3'tje is mijn tweede thuis. Muziek maakt mijn leven mooi. En ik stap nooit op de trein zonder een boek!

Sofie werkt reeds 6 jaar met studenten als lector Orthopedagogie (HOGENT) en is verbindingsofficier studentenwelzijn van de gehele regio Oost-Vlaanderen (SIHO). De kaders waarmee Sofie werkt, zijn afkomstig vanuit een postgraduaat Bemiddeling en opleidingen in het Ervaringsleren & het Oplossingsgericht coachen. 

Contact

Broeinest - 9000 Gent

info@broeinest.be | WhatsApp 0472230532