top of page

INFO

Sofie startte Broeinest vzw op omdat ze merkte dat publieke ruimte om te ontdekken en te proeven hoe het anders kan in onze maatschappij vrij miniem was. Met geloof in groepsgevoel creëerde ze een nog onbestaand concept waar studenten & jongvolwassenen veilig mogen landen en waar twijfels en innerlijke druk samen genormaliseerd worden.

 

Deze veilige ruimte draait rond ont-moeten: je leert op een aparte, gemakkelijke manier nieuwe mensen kennen. Tegelijkertijd krijg je de kans om niet alleen anderen, maar ook jezelf te ont-moeten. De coaches binnen Broeinest ondersteunen je door heldere vragen te stellen om jouw twijfels te doen kalmeren, druk & verwachtingen te temperen en je te inspireren tot nieuwe inzichten. 

Werk aan jezelf, voor jezelf

_1014467.png

De kracht van ont-moeting

Tijdens Broeinest workshops ontmoet jij gelijkgezinden en geeft Broeinest ruimte aan de vraagstukken die jij belangrijk vindt. Aan de hand van uitdagingen begeleidt het team jou in het ontdekken van je focus. Op die manier ondersteunt Broeinest je dichter bij jezelf te komen en vind jij je weg naar het maken van duurzame keuzes.

_1014823.jpg

De kracht van taboe

Broeinest organiseert taboe-cafés voor studenten & net afgestudeerden (tot 30j). We gaan op een vree wijze manier het gesprek aan over dingen die er toe doen en toch moeilijk bespreekbaar zijn. 
We creëren hiervoor een veilig nest zodat ook jij de goesting voelt om jouw gedachten en mening op tafel te gooien en te kunnen groeien in patronen waar jij vaak herhaaldelijk mee zit.  

_1014823.jpg
bottom of page