top of page

vr 18 nov

|

Gent

taboe-traject: kan jij ook zo moeilijk je gsm wegleggen?

De invloed van ons grote gsm gebruik bespreekbaar maken is soms moeilijk. Kijk jij per dag ook wel erg veel op je schermpje? Wil je dit zo graag minderen maar blijf je maar scrollen? Hoeveel deugd kan het doen om hierover eens diepgaand in gesprek te gaan? Dit is een coachingstraject: 18 nov & 2 dec

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-traject: kan jij ook zo moeilijk je gsm wegleggen?
taboe-traject: kan jij ook zo moeilijk je gsm wegleggen?

Tijd en locatie

18 nov 2022, 14:15 – 15:45

Gent, Lange Steenstraat 18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Ik breng wel wat tijd door op sociale media. Daar lijkt het altijd 'Happy time'. Dat scherpt misschien mijn eenzaamheid aan. Het doet me aan mezelf twijfelen. Het maakt me onzeker. Ben ik wel goed genoeg? Vinden anderen mij wel leuk want ik krijg zo weinig likes? Waarom lukt het anderen wél om zoveel volgers te verzamelen? 

Ben ik stiekem verslaafd of wil ik liever alle social media afzweren? Maar ben ik bang voor kritiek? Zal ik dan nog wel mee zijn met de laatste trends? Kan ik dan nog meepraten met mijn vrienden? Hoor ik er dan nog wel bij?

Roept social media ook bij jou veel vragen op die je moeilijk durft uit te spreken? Kom dan naar deze gezellige avond. In een veilige omgeving, maken we op vree wijze manier deze taboe's bespreekbaar. 

Broeinest organiseert dit event voor studenten & jongvolwassenen tussen de 18 en 26 jaar. We ontmoeten elkaar in een gezellige living en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan.  Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

Dit is een coachingstraject: op vrijdag 18 nov & 2 dec.

Sofie biedt dit event live aan max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor studenten in Gent

    Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts)

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page