top of page

di 03 okt

|

Gent

taboe-traject: je eigen pad ontdekken?

Van de kleuterklas tot aan de middelbare school moesten we amper keuzes maken. Onze levensloop was voorgekauwd. Alles voor het hoger onderwijs is uitgestippeld en plots is het nu aan jou? Hemel, overvalt dit je soms ook wel eens? Dit is een coachingstraject op dinsdag: 3 okt en 10 okt

taboe-traject: je eigen pad ontdekken?
taboe-traject: je eigen pad ontdekken?

Tijd en locatie

03 okt 10:00 – 12:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Van de kleuterklas tot aan de middelbare school moesten we amper keuzes maken. Onze levensloop was voorgekauwd. Alles voor het hoger onderwijs is uitgestippeld en plots is het nu aan jou? Hemel, overvalt dit je soms ook wel eens? Ben je soms eens zoekend tijdens deze eerste jaren aan het hogeronderwijs?

In deze workshop leer je zelfvertrouwen hierin opbouwen zodat je knopen durft doorhakken en stappen durft zetten. We geven je zoekend gevoel een plaats en bieden jou meer standvastigheid en rust.

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten, om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige, unieke sfeer in een warme living in Gent. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

INFO

We bieden dit event aan max. 8 deelnemers.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket 18-26j.

  € 5,00

  +€ 0,13 servicekosten

  *drankje inbegrepen

  € 5,00

  +€ 0,13 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page