top of page

di 27 feb

|

Gent

taboe-traject: innerlijke (on)rust

Innerlijke rust vinden is soms moeilijk. Wat doe je met een hoofd waar je moeilijk de off-knop van vindt? Wat met stress? Waar in ons lichaam bevindt deze onrust zich? Coachingstraject van 5 sessies, telkens op dinsdag zelfde tijdstip: 27 febr, 5, 12, 19 en 26 maart Totale kostprijs: €12,5

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-traject: innerlijke (on)rust
taboe-traject: innerlijke (on)rust

Tijd en locatie

27 feb 2024, 19:30 – 21:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

We gaan in dit traject deels pratend en deels lichaamsgericht aan de slag. We leggen letterlijk de link tussen hoofd (denken) en lichaam (voelen). Is deze verbinding bij jou wat zoek? Voel je je vaak eens onrustig? Voel je wel eens dat je 'gelijk een kieken zonder kop' niet goed weet wat je met dit rusteloze gevoel kan doen? :) Weet niet goed hoe je dat innerlijke gevoel kan beschrijven? Wist je tot op dit moment niet dat dit onrust is, maar herken je je hier wel in?

Het is raar om onrust en stress te plaatsen. Soms is het al zo vaak aanwezig geweest dat we er zelfs niet meer op letten. Maar als we er bewust naar kijken, weten we dat het zich in verschillende delen van je lichaam uit: je hoofd, je hart, je buik, je stressniveau, je energieniveau, vermoeidheid, bezorgdheid, angst, perfectionisme, altijd bezig blijven... Er wordt ook heel weinig over gepraat. Waarom eigenlijk, als we met zoveel zijn in deze maatschappij die onrust voelen?

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten, gericht om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige, unieke sfeer in een warme living in centrum Gent. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

INFO 

Dit is een coachingstraject van 5 sessies, telkens op dinsdag: 27 febr, 5 maart, 12 maart, 19 maart en 26 maart. Steeds van 19u30 tot 21u. 

Totale kostprijs: €12,5

Voorafgaand aan dit traject krijg je een kort gratis online 1-1 kennismakingsmoment. Om deze afspraak vast te leggen vragen we je bij inschrijving je gsmnummer. Je zal via whatsapp gecontacteerd worden om dit in te plannen.

We geven deze workshop met 2 coaches aan max. 8 deelnemers.

Tickets

  • studenten en afgestudeerden

    18-30 jarigen

    € 12,50
    +€ 0,31 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page