top of page

vr 14 okt

|

Gent

taboe-traject: ik ben een people pleaser, hoe durf ik nee zeggen?

Je eigen grens aangeven is niet gemakkelijk! Voor iedereen goed willen doen, maar soms daardoor jezelf wel eens vergeten? Herkenbaar? Je krijgt doorheen de workshop handvaten mee in hoe jij steviger je grens kan aantonen. Dit is een coachingstraject dat plaatvindt op vrijdagnamiddag: 14/okt & 4/nov

taboe-traject: ik ben een people pleaser, hoe durf ik nee zeggen?
taboe-traject: ik ben een people pleaser, hoe durf ik nee zeggen?

Tijd en locatie

14 okt 2022, 14:30 – 16:00

Gent, Kleindokkaai 10 303, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Ik vind het niet gemakkelijk op te komen voor wat ik wil, voor wat ik leuk vind en voor wat ik niet leuk vind. Ik please zo graag anderen. Ik wil hebben dat iedereen gelukkig is. Het is een automatisme en ik vergeet op deze manier wel eens mezelf. 

Ik ben een gever. Ik vind dit zo normaal. Maar soms heb ik het gevoel dat ik weinig terugkrijg. Dat kan me wel eens een ontgoocheld gevoel geven. 

Broeinest organiseert dit event voor studenten. We ontmoeten elkaar in een gezellige unieke sfeer in een mooie living en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan.  Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

INFO:

De sessies vinden telkens met éénzelfde groep op vrijdagnamiddag plaats op 14/okt & 4/nov.

Sofie biedt dit event live aan max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor studenten in Gent

    Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page