top of page

wo 28 feb

|

Gent

taboe-traject: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?

De invloed van je achtergrond valt niet te onderschatten. Hoe bepalend is waar we vandaan komen voor ons? Hoe kunnen we onze achtergrond gebruiken ter versterking? Dit is een coachingstraject van 5 sessies, telkens op woensdag: 28 febr, 13, 20, 27 maart en 17 april, zelfde tijdstip. Totaal: €12,5

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-traject: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?
taboe-traject: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?

Tijd en locatie

28 feb 2024, 13:30 – 15:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, België

Over het evenement

De invloed van je achtergrond valt niet te onderschatten. Wanneer we opgroeien nemen we de waarden van onze opvoeding, de lessen van onze familie en de overtuigingen van onze naasten mee. Hoe bepalend is waar we vandaan komen voor ons? Hoe kunnen we onze achtergrond gebruiken ter versterking? En hoe kunnen we er van loskomen?

Wat als jouw nest niet zo veilig aanvoelde? Hoe kan verdriet hierrond wat een plaats krijgen? Hoe gaan anderen hiermee om?

Elke generatie doet de dingen ook weer net wat anders. Wij zijn de uitstellers, we gaan steeds langer studeren en steeds later settlen. Hoe ga je om met de zorgen van je ouders? En wat zijn de gevolgen van het breken met deze tradities? Hoe omgaan met de verhoogde vrijheid nu we steeds minder verbonden zijn met onze achtergrond, familie en naasten?

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten, gericht om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige, unieke sfeer in een warme living in centrum Gent. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

INFO 

De sessies vinden telkens op woensdag plaats, zelfde tijdstip, op 28 febr, 13 maart, 20 maart en 27 maart en 17 april. 

Voorafgaand aan dit traject krijg je een kort gratis online 1-1 kennismakingsmoment. Om deze afspraak vast te leggen vragen we je bij inschrijving je gsmnummer. Je zal via whatsapp gecontacteerd worden om dit in te plannen.

We geven deze groepssessies met 2 professionals aan max. 6 deelnemers.

Tickets

 • 23 tot 30 jarigen

  studenten en afgestudeerden

  € 12,50
  +€ 0,31 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • GRATIS voor 18 tot 23 jarigen

  Studenten -23 jaar

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page