top of page

do 10 nov

|

Gent

taboe-traject: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?

De invloed van je achtergrond valt niet te onderschatten. Hoe bepalend is waar we vandaan komen voor ons? Hoe kunnen we onze achtergrond gebruiken ter versterking? Dit is een coachingstraject van meerdere sessies. Deze vinden telkens op don namiddag plaats op 10 nov, 17 nov, 1 dec, 15 dec & 22 dec

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-traject: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?
taboe-traject: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?

Tijd en locatie

10 nov 2022, 13:30 – 15:00

Gent, Kleindokkaai 10 303, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

De invloed van je achtergrond valt niet te onderschatten. Wanneer we opgroeien nemen we de waarden van onze opvoeding, de lessen van onze familie en de overtuigingen van onze naasten mee. Hoe bepalend is waar we vandaan komen voor ons? Hoe kunnen we onze achtergrond gebruiken ter versterking? En hoe kunnen we er van loskomen?

Wat als jouw nest niet zo veilig aanvoelde? Hoe kan verdriet hierrond wat een plaats krijgen? Hoe gaan anderen hiermee om?

Elke generatie doet de dingen ook weer net wat anders. Wij zijn de uitstellers, we gaan steeds langer studeren en steeds later settlen. Hoe ga je om met de zorgen van je ouders? En wat zijn de gevolgen van het breken met deze tradities? Hoe omgaan met de verhoogde vrijheid nu we steeds minder verbonden zijn met onze achtergrond, familie en naasten?

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten, gericht om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige, unieke sfeer in een warme living in centrum Gent. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

INFO 

De sessies vinden telkens op donderdag namiddag plaats op 10 nov, 17 nov, 1 dec, 15 dec & 22 dec .

Voorafgaand aan dit traject krijg je een gratis 1-1 begeleidingsmoment met Sofie ter kennismaking. Om deze afspraak vast te leggen vragen we je bij inschrijving je gsmnummer. Sofie zal je via whatsapp contacteren om dit in te plannen. 

Sofie geeft deze workshop aan max. 6 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor studenten in Gent

    Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page