top of page

wo 28 feb

|

Gent

taboe-traject: eenzaamheid & verbinding

Praten helpt! Eenzaamheid is een overweldigend gevoel. Het kan diepe sporen nalaten. Je kan je zelfs eenzaam voelen omringd door mensen. Dit is een coachingstraject van 5 sessies. Deze vinden telkens op woensdag: 28 febr, 13, 20, 27 maart en 17 april, zelfde tijdstip. Totale kostprijs: €12,5

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-traject: eenzaamheid & verbinding
taboe-traject: eenzaamheid & verbinding

Tijd en locatie

28 feb 2024, 10:30 – 12:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

We gaan in dit traject deels pratend en deels lichaamsgericht aan de slag. We leggen letterlijk de link tussen hoofd (denken) en lichaam (voelen). Is deze verbinding bij jou wat zoek? 

Voel je je vaak eens onrustig in de eenzaamheid die je voelt? Een strijd met eenzaamheid is altijd heel persoonlijk. Toch valt het op hoeveel deugd het kan doen dit eens uit te spreken en anderen over hun eigen proces te horen vertellen. Opluchting en herkenning vloeien hieruit naar voor.

Je eenzaam voelen, je niet begrepen voelen, je niet jezelf kunnen voelen kan pijn doen. Vaak worden we in dit verhaal geconfronteerd met onze eigen gedachten en helpt dat je niet altijd vooruit.

"Ik voel me wel eens eenzaam en dat gevoel is beangstigend, overweldigend en pijnlijk (zowel fysiek als mentaal). Telkens dit gevoel met een vloed over me heen komt, voel ik mij kapot van verdriet en tegelijk verdoofd. Het lijkt of niemand mij lijkt te begrijpen maar toch weet ik dat ik hier niet alleen mee zit.

De drempel om hulp te zoeken of te praten met iemand is vaak te groot omdat eenzaamheid gepaard gaat met een zekere schaamte en geen last willen zijn voor een ander, maaaar praten helpt echt! Gewoon even goed je hart kunnen luchten bij iemand."

E.

Voel jij je soms alleen (en da’s oké, ik ook), kom dan naar dit fijne traject, laat je warm worden en laat je coachen door Broeinest.

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten, gericht om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige, unieke sfeer in een warme living in centrum Gent. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

INFO

Coachingstraject van 5 sessies. Deze vinden telkens op woensdag plaats, zelfde tijdstip, op 28 febr, 13, 20, 27 maart en 17 april. 

Totale kostprijs: €12,5

Voorafgaand aan dit traject krijg je een kort gratis online 1-1 kennismakingsmoment. Om deze afspraak vast te leggen vragen we je bij inschrijving je gsmnummer. Je zal via whatsapp gecontacteerd worden om dit in te plannen.

We geven deze workshop met 2 coaches aan max. 8 deelnemers.

Tickets

 • 23 tot 30 jarigen

  € 12,50
  +€ 0,31 servicekosten
  Uitverkocht
 • GRATIS voor 18 tot 23 jarigen

  Gratis voor studenten -23 jarigen

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page