top of page

ma 05 dec

|

Gent

taboe-traject: eenzaamheid & mentaal welzijn

Praten helpt! Eenzaamheid is een overweldigend gevoel. Het laat diepe sporen na. Je kan je zelfs eenzaam voelen omringd door mensen. Laten we samen eens echt checken hoe het met elkaar gaat en laten we samen wat aan dat eenzame gevoel doen. Dit is een coachingstraject, data: 5 dec, 12 dec & 19 dec

taboe-traject: eenzaamheid & mentaal welzijn
taboe-traject: eenzaamheid & mentaal welzijn

Tijd en locatie

05 dec 2022, 15:30 – 17:00

Gent, Kleindokkaai 10 | 303, 9000 Gent, België

Over het evenement

Een strijd met eenzaamheid is altijd heel persoonlijk. Toch valt het op hoeveel deugd het kan doen dit eens uit te spreken en anderen over hun eigen proces te horen vertellen. Opluchting en herkenning vloeien hieruit naar voor.

Je eenzaam voelen, je niet begrepen voelen, je niet jezelf kunnen voelen doet pijn. Vaak worden we in dit verhaal geconfronteerd met onze eigen gedachten en helpt dat je niet altijd vooruit.

"Ik voel me wel eens eenzaam en dat gevoel is beangstigend, overweldigend en pijnlijk (zowel fysiek als mentaal). Telkens dit gevoel met een vloed over me heen komt, voel ik mij kapot van verdriet en tegelijk verdoofd. Het lijkt of niemand mij lijkt te begrijpen maar toch weet ik dat ik hier niet alleen mee zit.

De drempel om hulp te zoeken of te praten met iemand is vaak te groot omdat eenzaamheid gepaard gaat met een zekere schaamte en geen last willen zijn voor een ander, maaaar praten helpt echt! Gewoon even goed je hart kunnen luchten bij iemand."

E.

Voel jij je soms alleen (en da’s oké, ik ook), kom dan naar dit fijne event en laat je warm worden door wat Broeinestmagie.

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten, om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige, veilige en mooie locatie in Gent. Aan de hand van verschillende fijne methodieken reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

INFO:

De sessies vinden telkens met éénzelfde groep op maandagnamiddag plaats op 5 dec, 12 dec & 19 dec .

Sofie geeft deze workshop live aan max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor studenten in Gent

    Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page