top of page

do 16 mrt

|

Gent

taboe-traject: eenzaamheid

Je eenzaam voelen, je niet begrepen voelen, je niet jezelf kunnen voelen doet pijn. Vaak worden we in dit verhaal geconfronteerd met onze eigen gedachten en helpt dat je niet altijd vooruit. Dit is een lichaamsgerichte sessie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-traject: eenzaamheid
taboe-traject: eenzaamheid

Tijd en locatie

16 mrt 2023, 10:00 – 12:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

We gaan in dit traject lichaamsgericht aan de slag. We leggen letterlijk de link tussen hoofd (denken) en lichaam (voelen). Is deze verbinding bij jou wat zoek? Voel je je vaak eens onrustig in de eenzaamheid die je voelt? Een strijd met eenzaamheid is altijd heel persoonlijk. Toch valt het op hoeveel deugd het kan doen dit eens uit te spreken en anderen over hun eigen proces te horen vertellen. Opluchting en herkenning vloeien hieruit naar voor.

Eenzaamheid is een pijnlijk gevoel. Het kan best overweldigend zijn. En meer nog, je kan je zelfs eenzaam voelen omringd door mensen.

"Ik voel me wel eens eenzaam en dat gevoel is beangstigend, overweldigend en pijnlijk (zowel fysiek als mentaal). Telkens dit gevoel met een vloed over me heen komt, voel ik mij kapot van verdriet en tegelijk verdoofd. Het lijkt of niemand mij lijkt te begrijpen maar toch weet ik dat ik hier niet alleen mee zit.

De drempel om hulp te zoeken of te praten met iemand is vaak te groot omdat eenzaamheid gepaard gaat met een zekere schaamte en geen last willen zijn voor een ander, maaaar praten helpt echt! Gewoon even goed je hart kunnen luchten bij iemand."

E.

Voel jij je soms alleen (en da’s oké, ik ook), kom dan naar dit fijne traject, laat je warm worden en laat je coachen door Broeinest.

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten, gericht om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige, unieke sfeer in een warme living in centrum Gent. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

INFO 

We geven deze workshop  aan max. 8 deelnemers.

Tickets

  • Gratis voor studenten in Gent

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page