top of page

wo 11 aug

|

Gent

taboe-café: zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen opbouwen is vaak moeilijk. Het bespreekbaar maken ook. Hoe fijn zou het zijn als we eens een goed, deugddoend gesprek hierover zouden kunnen hebben met leeftijdsgenoten? Ontdek het tijdens de taboe-cafés! LEES HIERONDER MEER INFORMATIE! (max. 8 deelnemers: 18-26j.)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: zelfvertrouwen
taboe-café: zelfvertrouwen

Tijd en locatie

11 aug 2021 20:30 – 21:30

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik heb weinig zelfvertrouwen en dat vind ik super vervelend. Meestal compenseer ik dat met een grote mond want zo lijkt het voor anderen of ik wél zelfvertrouwen heb. Of ik zwijg net vaak omdat ik mensen dan niet naar mij kijken en het minder opvalt. 

Maar ik voel me daardoor niet altijd gelukkig. Het leven lijkt een stuk moeilijker omdat ik op dit vlak geen knopen kan doorhakken of stappen durf te zetten. Weet jij niet hoe je meer zelfvertrouwen ontwikkelt of ken je iemand die hiermee worstelt die je wil kunnen helpen? Kom dan naar het Taboe-café. In een veilige omgeving, maken we taboe's op vree wijze manier bespreekbaar

Broeinest & ​Change Twice organiseren dit event voor studenten & jongvolwassenen tussen de 18 en 26 jaar. We ontmoeten elkaar in het historische Duivelsteen en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. De samenwerking tussen Broeinest en ​Change Twice reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken.

COVID-19: Sofie en Ria bieden dit event live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten.

Tickets

 • Ticket Uitpas Kansentarief

  € 2,00
  +€ 0,05 servicekosten
 • Ticket 18-26j.

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page