top of page

do 13 okt

|

Bar Broei

taboe-café: worstelen met eten

Uitkomen voor wat er in je omgaat rond eten is niet gemakkelijk. Vertellen hoe je je hierbij voelt ook niet. Een ervaringsdeskundige is aanwezig en samen zullen we proberen woorden te vinden. Broeinest gelooft erin dat praten in groep werkt & opluchting biedt.

taboe-café: worstelen met eten
taboe-café: worstelen met eten

Tijd en locatie

13 okt 2022, 19:30 – 21:00

Bar Broei, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik worstel weleens met hoe ik naar mezelf kijk. Ik vind mezelf niet altijd even mooi. Maar is mijn perspectief op mezelf wel realistisch, of ben ik te hard?

Ik voel dat ik wel graag controleer wat ik eet. Er zijn vaak verschillende stemmetjes in mijn hoofd die het me niet gemakkelijk maken.

Als ik sociale media open,  lijkt het altijd of iedereen zelfzeker is over zichzelf en zijn/haar lichaam. Dat scherpt misschien mijn onzekerheid aan.

Onze ervaringsdeskundige voor deze workshop is 27 jaar, ze is mijn zus en heeft het in het verleden moeilijk gehad met eten. Ik ben trots hoe zij haar pad en haar anorexia-verhaal bewandeld heeft.  Ze zal ons bijstaan en samen zoeken we woorden naar wat jou rond dit krachtige thema bezighoudt.

Broeinest organiseert dit event voor studenten en jongvolwassenen. We ontmoeten elkaar in een gezellige unieke sfeer in een mooie ruimte in het Duivelsteen (de stille studio) en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan.  Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

INFO

Dt is een eenmalige workshop, dus geen traject.

Sofie biedt dit event aan max. 8 deelnemers.

Tickets

 • Ticket 18-26j.

  *drankje inbegrepen

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • 26+

  *(non)-alcoholisch drankje inbegrepen

  € 27,50
  +€ 0,69 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page