wo 18 aug.

|

Gent

taboe-café: wat wil ik

Weten wat jij wil is vaak moeilijk. Het bespreekbaar maken ook. Hoe fijn zou het zijn als we eens een goed, deugddoend gesprek hierover zouden kunnen hebben met leeftijdsgenoten? Ontdek het tijdens de taboe-cafés! LEES HIERONDER MEER INFORMATIE! (max. 8 deelnemers: 18-26j.)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: wat wil ik

Tijd en locatie

18 aug. 2021 20:30 – 21:30

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik weet niet wat ik wil. Dat is wat 'de mensen' me toch zeggen! En dat zal dan wel zo zijn, zeker? Of is dat misschien wat ik ben gaan geloven? Want eigenlijk wil ik alleen maar gelukkig worden. Alleen weet ik niet goed hoe ik dat kan bereiken.

Soms weet ik dat wel, maar weet ik niet hoe ik dat kan uitspreken. Dan laat ik het bij de ander om de keuze te maken. Daarom zeg ik vaak: "Het maakt me niet veel uit". Maar eigenlijk maakt het me wel uit. 

Weet jij niet hoe je te weten komt wat je wil en hoe dat duidelijk kan maken aan vrienden of familie? Kom dan naar het Taboe-cafe. In een veilige omgeving, maken we taboe's op vree wijze manier bespreekbaar.

Broeinest & ​Change Twice organiseren dit event voor studenten & jongvolwassenen tussen de 18 en 26 jaar. We ontmoeten elkaar in het historische Duivelsteen en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. De samenwerking tussen Broeinest en ​Change Twice reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken.

COVID-19: Sofie en Ria bieden dit event live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket Uitpas Kansentarief

  €2

  +€0.05 servicekosten

  €2

  +€0.05 servicekosten

  0

  €0

 • Ticket 18-26j.

  €5.50

  +€0.14 servicekosten

  €5.50

  +€0.14 servicekosten

  0

  €0

 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  €5.50

  +€0.14 servicekosten

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  €5.50

  +€0.14 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement