top of page

di 06 dec

|

Gent

taboe-café: slaap

Heb jij het soms lastig met inslapen? Ga je (daardoor) telkens later en later naar bed? Ben je de koning in snoozen? Of kom jij 's nachts vaak wakker? Heb jij een lastig slaappatroon en weet je niet goed hoe dit te doorbreken? Kom maar af naar deze workshop!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: slaap
taboe-café: slaap

Tijd en locatie

06 dec 2022, 17:30 – 19:00

Gent, Kleindokkaai 10 | 303, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik slaap zo slecht in. Dat maakt me overdag moe. Slaap ik slecht in omdat ik veel nadenk? Omdat ik mijn hoofd moeilijk kan uitschakelen? Omdat het ondertussen een automatisme geworden is mijn dag te verwerken in mijn bed?

Of ik ben net de koning in snoozen. Ik geraak er echt niet uit. Ik zet 6 wekkers en val tussendoor constant terug in slaap.

Soms voel ik een taboe rond slecht slapen, terwijl het me net wel beïnvloedt overdag. Als ik moe ben, gaat mijn dag een stuk moeizamer en kan ik ook wel eens daardoor minder aangenaam zijn... Als ik lang in bed blijf snoozen, voel ik me vaak eens leeg overdag.

Heb jij een lastig slaappatroon en weet je niet goed hoe dit te doorbreken en/of hoe dit aan je omgeving bespreekbaar te maken? Kom dan naar dit taboe-cafe.

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in onze gezellige living vlakbij Gent Dampoort en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne, maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

INFO 

Dit is een eenmalige workshop, dus geen traject. Je bent meer dan welkom! Schrijf je in. :)

Deelname van max. 8 personen.

Tickets

  • GRATIS voor studenten in Gent

    Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page