top of page

wo 04 mei

|

Gent

taboe-café: slaap

Heb jij het soms lastig met inslapen? Ben je de koning in snoozen? Hoe fijn zou het zijn als we eens een goed, deugddoend gesprek hierover zouden kunnen hebben met leeftijdsgenoten? Ontdek het tijdens de taboe-cafés!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: slaap
taboe-café: slaap

Tijd en locatie

04 mei 2022, 15:30 – 17:30

Gent, Kleindokkaai 10 303, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik slaap zo slecht in. Dat maakt me overdag moe. Slaap ik slecht in omdat ik veel nadenk? Omdat ik mijn hoofd moeilijk kan uitschakelen? Omdat het ondertussen een automatisme geworden is mijn dag te verwerken in mijn bed? 

Of ik ben net de koning in snoozen. Ik geraak er echt niet uit. Ik zet 6 wekkers en val tussendoor constant terug in slaap. 

Soms voel ik een taboe rond slecht slapen, terwijl het me net wel beïnvloedt overdag. Als ik moe ben, gaat mijn dag een stuk moeizamer en kan ik ook wel eens daardoor minder aangenaam zijn... Als ik lang in bed blijf snoozen, voel ik me vaak eens leeg overdag. 

 

Heb jij een lastig slaappatroon en weet je niet goed hoe dit te doorbreken en/of hoe dit aan je omgeving bespreekbaar te maken? Kom dan naar het Taboe-cafe. In een veilige omgeving, maken we taboe's op vree wijze manier bespreekbaar.

Broeinest orgniseert dit event voor studenten & jongvolwassenen. We ontmoeten elkaar in onze gezellige living vlakbij Gent Dampoort en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne, maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

COVID-19: Sofie biedt dit event live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten.

Tickets

 • GRATIS voor studenten in Gent

  Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 18-26j.

  *inclusief (non)alcoholisch drankje

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 26+

  *inclusief (non)alcoholisch drankje

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Broeinest beurtenkaart

  Inschrijven via je Broeinest 5 +1 beurtenkaart (deze is te koop via de website)

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page