top of page

wo 25 aug

|

Gent

taboe-café: slaap

Heb jij het soms lastig met inslapen? Ben je de koning in snoozen? Hoe fijn zou het zijn als we eens een goed, deugddoend gesprek hierover zouden kunnen hebben met leeftijdsgenoten? Ontdek het tijdens de taboe-cafés! LEES HIERONDER MEER INFORMATIE! (max. 8 deelnemers: 18-26j.)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: slaap
taboe-café: slaap

Tijd en locatie

25 aug 2021, 20:30 – 21:30

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik slaap zo slecht in. Dat maakt me overdag moe. Slaap ik slecht in omdat ik veel nadenk? Omdat ik mijn hoofd moeilijk kan uitschakelen? Omdat het ondertussen een automatisme geworden is mijn dag te verwerken in mijn bed? 

Of ik ben net de koning in snoozen. Ik geraak er echt niet uit. Ik zet 6 wekkers en val tussendoor constant terug in slaap. 

Soms voel ik een taboe rond slecht slapen, terwijl het me net wel beïnvloedt overdag. Als ik moe ben, gaat mijn dag een stuk moeizamer en kan ik ook wel eens daardoor minder aangenaam zijn... Als ik lang in bed blijf snoozen, voel ik me vaak eens leeg overdag. 

 

Heb jij een lastig slaappatroon en weet je niet goed hoe dit te doorbreken en/of hoe dit aan je omgeving bespreekbaar te maken? Kom dan naar het Taboe-cafe. In een veilige omgeving, maken we taboe's op vree wijze manier bespreekbaar.

Broeinest & ​Change Twice organiseren dit event voor studenten & jongvolwassenen tussen de 18 en 26 jaar. We ontmoeten elkaar in het historische Duivelsteen en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. De samenwerking tussen Broeinest en ​Change Twice reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken.

COVID-19: Sofie en Ria bieden dit event live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten.

Tickets

 • Ticket Uitpas Kansentarief

  € 2,00
  +€ 0,05 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 18-26j.

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page