top of page

wo 07 jul

|

Gent

taboe-café: jij en sociale media

De invloed van sociale media bespreekbaar maken is soms moeilijk. Hoe pak ik dit aan? Hoe start hierover een gesprek met vrienden of familie? Ontdek het tijdens de taboe-cafés! (max. 8 deelnemers: 18-23j.)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: jij en sociale media
taboe-café: jij en sociale media

Tijd en locatie

07 jul 2021, 20:30 – 21:30

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik breng wel wat tijd door op sociale media. Daar lijkt het altijd 'Happy time'. Dat scherpt misschien mijn eenzaamheid aan. Het doet me aan mezelf twijfelen. Het maakt me onzeker. Ben ik wel goed genoeg? Vinden anderen mij wel leuk want ik krijg zo weinig likes? Waarom lukt het anderen wél om zoveel volgers te verzamelen? 

Ben ik stiekem verslaafd of wil ik liever alle social media afzweren? Maar ben ik bang voor kritiek? Zal ik dan nog wel mee zijn met de laatste trends? Kan ik dan nog meepraten met mijn vrienden? Hoor ik er dan nog wel bij?

Roept social media ook bij jou veel vragen op die je moeilijk durft uit te spreken? Kom dan naar ons taboe-café. In een veilige omgeving, maken we op vree wijze manier taboe's bespreekbaar. 

Broeinest & ​Change Twice organiseren dit event voor studenten & jongvolwassenen tussen de 18 en 23 jaar. We ontmoeten elkaar in het historische Duivelsteen en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. De samenwerking tussen Broeinest en ​Change Twice reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken.

COVID-19: Sofie en Ria bieden dit event live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten.

Tickets

 • Ticket Uitpas Kansentarief

  € 2,00
  +€ 0,05 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 18-26j.

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page