top of page

wo 04 okt

|

Gent

taboe-café: introvert in een extraverte wereld

Mijn eigen grens aangeven is niet gemakkelijk. Iedereen lijkt constant in verbinding te willen staan, maar ik kan wel eens een momentje voor mezelf gebruiken, zonder dat mensen dit persoonlijk moeten nemen. Herkenbaar? Ben jij eerder introvert of eerder extravert? Weet jij het niet zo goed? Kom af!

taboe-café: introvert in een extraverte wereld
taboe-café: introvert in een extraverte wereld

Tijd en locatie

04 okt 2023, 14:00 – 16:00

Gent, Nieuwland 69, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ben jij eerder introvert of eerder extravert? Weet jij het niet zo goed? Kom het ontdekken in deze workshop. Het helpt keihard om jezelf hierin te leren kennen en zo meer te weten wat jij nodig hebt. Je krijgt doorheen de workshop handvaten mee in hoe jij voor wie je bent mag opkomen.

Broeinest organiseert dit event voor studenten & net afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige unieke sfeer in een mooie living in centrum Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

Info:

max. 8 deelnemers.

Tickets

  • Ticket 16-30j.

    € 5,00
    +€ 0,13 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page