top of page

wo 01 jun

|

Gent

taboe-café: innerlijke onrust en stress

Innerlijke rust vinden is soms moeilijk. Wat doe je met een hoofd waar je moeilijk de off-knop van vindt? Wat met (examen)stress? Hoe fijn zou het zijn als we eens een goed, deugddoend gesprek hierover zouden kunnen hebben met leeftijdsgenoten?

taboe-café: innerlijke onrust en stress
taboe-café: innerlijke onrust en stress

Tijd en locatie

01 jun 2022, 14:30 – 16:30

Gent , Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Voel je je vaak eens onrustig? Voel je wel eens dat je 'gelijk een kieken zonder kop' niet goed weet wat je met dit rusteloze gevoel kan doen? :) Weet niet goed hoe je dat innerlijke gevoel kan beschrijven? Wist je tot op dit moment niet dat dit onrust is, maar herken je je hier wel in? 

Het is raar om onrust en stress te plaatsen. Soms is het al zo vaak aanwezig geweest dat we er zelfs niet meer op letten. Maar als we er bewust naar kijken, weten we dat het zich in verschillende delen van je lichaam uit: je hoofd, je hart, je buik, je stressniveau, je energieniveau, vermoeidheid, bezorgdheid, angst, perfectionisme, altijd bezig blijven... Er wordt ook heel weinig over gepraat. Waarom eigenlijk, als we met zoveel zijn in deze maatschappij die onrust voelen? 

Broeinest organiseer dit event voor studenten & jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar. We ontmoeten elkaar in een gezellige living vlakbij Gent Dampoort en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

Sofie biedt dit event aan max. 8 deelnemers. 

Tickets

 • Ticket 18-26j.

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • +26

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • GRATIS voor studenten in Gent

  Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page