top of page

do 05 mei

|

Gent

taboe-café: hulp toelaten & vragen

Hulp toelaten & vragen is soms moeilijk. Het bespreekbaar maken ook. Hoe fijn zou het zijn als we eens een goed, deugddoend gesprek hierover zouden kunnen hebben met leeftijdsgenoten? Ontdek het tijdens de taboe-cafés!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: hulp toelaten & vragen
taboe-café: hulp toelaten & vragen

Tijd en locatie

05 mei 2022, 19:00 – 21:00

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik voel me niet altijd even 'happy' in mijn leven. Maar durf dat vaak niet toe te geven. En al zeker durf ik niet om hulp vragen. Want wat gaan ze niet van me denken? Of misschien ben ik hen wel tot last? Of ze zullen waarschijnlijk wel zeggen: "Daar is ze weer met haar drama".   

Daarom trek ik me op zo'n momenten terug in mijn eigen cocon. Negeer ik de berichten van vrienden, als ze me vragen waarom ik zo stil ben. Zeg ik dat er niets scheelt, als ze me een luisterend oor aanbieden.   

Soms hang ik eerder de clown uit in plaats van een knuffel te vragen. Ik maak dan grapjes waardoor iedereen lacht en ze niet zien dat ik van binnen eigenlijk huil.   

Weet jij niet hoe je hulp moet vragen als je niet helemaal lekker in je vel zit? Kom dan naar het atboe-café. In een veilige omgeving, maken we taboe's op vree wijze manier bespreekbaar.

Broeinest organiseert dit event voor studenten & jongvolwassenen. We ontmoeten elkaar in onze gezellige living en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne, maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

Sofie biedt dit event live aan max. 8 deelnemers. 

Tickets

 • GRATIS voor studenten in Gent

  Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 18-26j.

  *inclusief (non)alcoholisch drankje

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 26+

  ïnclusief (non)alcoholisch drankje

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Broeinest beurtenkaart

  Inschrijven via je Broeinest 5 +1 beurtenkaart (deze is te koop via de website)

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page