top of page

wo 22 sep

|

Gent

taboe-café: hulp toelaten & vragen

Hulp toelaten & vragen is soms moeilijk. Het bespreekbaar maken ook. Hoe fijn zou het zijn als we eens een goed, deugddoend gesprek hierover zouden kunnen hebben met leeftijdsgenoten? Ontdek het tijdens de taboe-cafés! LEES HIERONDER MEER INFORMATIE!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: hulp toelaten & vragen
taboe-café: hulp toelaten & vragen

Tijd en locatie

22 sep 2021, 20:30 – 21:30

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik voel me niet altijd even 'happy' in mijn leven. Maar durf dat vaak niet toe te geven. En al zeker durf ik niet om hulp vragen. Want wat gaan ze niet van me denken? Of misschien ben ik hen wel tot last? Of ze zullen waarschijnlijk wel zeggen: "Daar is ze weer met haar drama".   

Daarom trek ik me op zo'n momenten terug in mijn eigen cocon. Negeer ik de berichten van vrienden, als ze me vragen waarom ik zo stil ben. Zeg ik dat er niets scheelt, als ze me een luisterend oor aanbieden.   

Soms hang ik eerder de clown uit in plaats van een knuffel te vragen. Ik maak dan grapjes waardoor iedereen lacht en ze niet zien dat ik van binnen eigenlijk huil.   

Weet jij niet hoe je hulp moet vragen als je niet helemaal lekker in je vel zit? Kom dan naar het Taboe-cafe. In een veilige omgeving, maken we taboe's op vree wijze manier bespreekbaar.

Broeinest & ​Change Twice organiseren dit event voor studenten & jongvolwassenen tussen de 18 en 26 jaar. We ontmoeten elkaar in het historische Duivelsteen en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. De samenwerking tussen Broeinest en ​Change Twice reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken.

COVID-19: Sofie en Ria bieden dit event live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten.

Tickets

 • Ticket Uitpas Kansentarief

  € 2,00
  +€ 0,05 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 18-26j.

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page