top of page

vr 20 mei

|

Gent

taboe-café: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?

De invloed van je achtergrond valt niet te onderschatten. Hoe bepalend is waar we vandaan komen voor ons? Hoe kunnen we onze achtergrond gebruiken ter versterking? En hoe kunnen we er van loskomen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?
taboe-café: hoe geef ik mijn opvoeding een plaats?

Tijd en locatie

20 mei 2022 10:00 – 12:00

Gent, Kleindokkaai 10 | 303, 9000 Gent, België

Over het evenement

De invloed van je achtergrond valt niet te onderschatten. Wanneer we opgroeien nemen we de waarden van onze opvoeding, de lessen van onze familie en de overtuigingen van onze naasten mee. Hoe bepalend is waar we vandaan komen voor ons? Hoe kunnen we onze achtergrond gebruiken ter versterking? En hoe kunnen we er van loskomen?

Wat als jouw nest niet zo veilig aanvoelde? Hoe kan verdriet hierrond wat een plaats krijgen? Hoe gaan anderen hiermee om? 

Elke generatie doet de dingen ook weer net wat anders. Wij zijn de uitstellers, we gaan steeds langer studeren en steeds later settlen. Hoe ga je om met de zorgen van je ouders? En wat zijn de gevolgen van het breken met deze tradities? Hoe omgaan met de verhoogde vrijheid nu we steeds minder verbonden zijn met onze achtergrond, familie en naasten?

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen onder dertig jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige plek in Gent en gaan met elkaar het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reiken we handvatten aan waar we verdere stappen mee kunnen zetten.

Deelname van max. 8 personen.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket 26+

  € 18,50

  +€ 0,46 servicekosten

  € 18,50

  +€ 0,46 servicekosten

  0

  € 0,00

 • Ticket 16-26

  € 11,50

  +€ 0,29 servicekosten

  € 11,50

  +€ 0,29 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page