top of page

do 10 mrt

|

Gent

taboe-café: hoe durf ik mezelf zijn?

Uitkomen voor wie je bent is niet gemakkelijk! Vergelijk ik mezelf veel met anderen? Doe ik mezelf anders voor? Durf ik wel uitkomen voor wie ik ben? Broeinest gelooft erin dat praten in groep werkt & opluchting biedt. Je krijgt doorheen de workshop handvaten mee in hoe jij steviger jezelf kan zijn.

taboe-café: hoe durf ik mezelf zijn?
taboe-café: hoe durf ik mezelf zijn?

Tijd en locatie

10 mrt 2022, 09:00 – 11:00

Gent, Kleindokkaai 10 | 303, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik vind het niet gemakkelijk mezelf te kunnen zijn. Er zijn vaak verschillende stemmetjes in mijn hoofd die het me niet gemakkelijk maken: "Wat als mensen me niet leuk vinden?", "Ben ik eigenlijk wel grappig?", "Ben ik niet te aanwezig?" ... 

Ik breng wel wat tijd door op sociale media. Daar lijkt het altijd 'Happy time'. Dat scherpt misschien mijn eenzaamheid aan. Het doet me aan mezelf twijfelen. Het maakt me onzeker. Ben ik wel goed genoeg? Vinden anderen mij wel leuk want ik krijg zo weinig likes? Waarom lukt het anderen wél om zoveel volgers te verzamelen? 

Hoor ik er wel bij?

Broeinest organiseert dit event voor studenten & jongvolwassenen. We ontmoeten elkaar in een gezellige living dichtbij Dampoort Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan.  Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

Sofie biedt dit event live aan max. 8 deelnemers.

Tickets

 • Ticket 18-26j.

  *(non)-alcoholisch drankje inbegrepen

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • 26+

  *(non)-alcoholisch drankje inbegrepen

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Broeinest beurtenkaart

  Inschrijven via je Broeinest 5 +1 beurtenkaart (deze is te koop via de website)

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page