top of page

di 26 apr

|

Gent

taboe-café: het eeuwig vergelijken met anderen

De invloed van sociale media bespreekbaar maken is soms moeilijk. Hoe pak ik dit aan? Hoeveel deugd kan het doen om hierover eens diepgaand in gesprek te gaan met gelijkgezinden? Ontdek het tijdens dit leuke evenement!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
taboe-café: het eeuwig vergelijken met anderen
taboe-café: het eeuwig vergelijken met anderen

Tijd en locatie

26 apr 2022, 19:00 – 21:00

Gent, Kleindokkaai 10 | 303, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik breng wel wat tijd door op sociale media. Daar lijkt het altijd 'Happy time'. Dat scherpt misschien mijn eenzaamheid aan. Het doet me aan mezelf twijfelen. Het maakt me onzeker. Ben ik wel goed genoeg? Vinden anderen mij wel leuk want ik krijg zo weinig likes? Waarom lukt het anderen wél om zoveel volgers te verzamelen? 

Ben ik stiekem verslaafd of wil ik liever alle social media afzweren? Maar ben ik bang voor kritiek? Zal ik dan nog wel mee zijn met de laatste trends? Kan ik dan nog meepraten met mijn vrienden? Hoor ik er dan nog wel bij?

Roept social media ook bij jou veel vragen op die je moeilijk durft uit te spreken? Kom dan naar deze gezellige avond. In een veilige omgeving, maken we op vree wijze manier taboe's bespreekbaar. 

Broeinest organiseert dit event voor studenten & jongvolwassenen. We ontmoeten elkaar in een gezellige living dichtbij Dampoort Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan.  Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

Sofie biedt dit event live aan max. 8 deelnemers.

Tickets

 • GRATIS voor studenten in Gent

  Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 18-26j.

  *inclusief (non)alcoholisch drankje

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 26+

  *inclusief (non)alcoholisch drankje

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Broeinest beurtenkaart

  Inschrijven via je Broeinest 5 +1 beurtenkaart (deze is te koop via de website)

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page