top of page

za 19 dec

|

Gent

STEUN DIT MOOIE PROJECT

Broeinest is waardevol. Het speelt in op de onrust waar veel studenten momenteel mee worstelen. Geef Broeinest een GIFT. Jouw geld zorgt ervoor de de ticketprijs zo laag mogelijk blijft. Op die manier maakt Broeinest zorg voor mentale gezondheid laagdrempelig & toegankelijk voor alle studenten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
STEUN DIT MOOIE PROJECT
STEUN DIT MOOIE PROJECT

Tijd en locatie

19 dec 2020, 14:30 – 30 jun 2021, 18:30

Gent, Sint-Salvatorstraat 89, 9000 Gent, België

Over het evenement

Hi! 

Broeinest zet zich in om via workshops studenten & jongvolwassenen te coachen omtrent mentaal welzijn (zelfzorg, veerkracht, motivatie...). Het is een veilige plek om te mogen aan persoonlijke ontwikkeling werken, om te mogen ont-moeten en om rust & richting te kunnen vinden. Het is vernieuwend en onbestaand. Daarom is het voor veel jongvolwassenen een drempel om zich hiervoor te durven inschrijven. Om deze drempel te verlagen, hou ik de ticketprijs zo laag mogelijk. Jouw gift tot het steunen van dit waardevolle project, heeft onmiddellijk effect op deze doelstelling omtrent een zo laag mogelijke ticketprijs. 

Momenteel biedt Broeinest een zeer passend en krachtig antwoord op de onrust die alle studenten voelen en ondervinden. Daarnaast zijn de workshops betreffende Wie ben ik? en Hoe kan ik weten wat ik wil in het leven? ook erg in trek. 

Sofie van Broeinest 

Tickets

 • 10 euro GIFT

  oprechte dank

  € 10,00
  +€ 0,25 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • 15 euro GIFT

  Oprechte dank!

  € 15,00
  +€ 0,38 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • 20 euro GIFT

  Oprechte dank

  € 20,00
  +€ 0,50 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • 50 euro GIFT

  Oprechte dank

  € 50,00
  +€ 1,25 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page