top of page

ma 17 jul

|

Gent

ont-moeting: zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen opbouwen is vaak moeilijk. Het bespreekbaar maken ook. Hoe fijn zou het zijn als we eens een goed, deugddoend gesprek hierover zouden kunnen hebben met leeftijdsgenoten? Ontdek het tijdens deze ont-moeting.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: zelfvertrouwen
ont-moeting: zelfvertrouwen

Tijd en locatie

17 jul 2023, 14:00 – 16:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik heb niet zo veel zelfvertrouwen en dat vind ik wat vervelend. Meestal compenseer ik dat met een grote mond want zo lijkt het voor anderen of ik wél zelfvertrouwen heb. Of ik zwijg net vaak omdat ik mensen dan niet naar mij kijken en het minder opvalt. 

Maar ik voel me daardoor niet altijd gelukkig. Het leven lijkt een stuk moeilijker omdat ik op bepaalde vlakken geen knopen kan doorhakken of stappen durf te zetten. 

Wil jij graag wat meer zelfvertrouwen ontwikkelen?

Broeinest organiseert dit event voor studenten & net afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent (of bij mooi weer in een prachtige binnentuin) en gaan met elkaar op een leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met handvaten vanuit onze coaching kan elk van jullie verdere stappen zetten.

max. 8 deelnemers

Tickets

 • Ticket

  € 8,50
  +€ 0,21 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  € 8,50
  +€ 0,21 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page