top of page

ma 06 mei

|

Gent

ont-moeting: zelfbeeld

Ben je vaak bezig met hoe je denkt dat anderen naar jouw kijken? Ben je voor jezelf erg kritisch of twijfel je aan jezelf? Je bent hier niet alleen in!

ont-moeting: zelfbeeld
ont-moeting: zelfbeeld

Tijd en locatie

06 mei 2024, 18:30 – 20:30

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Je zelfbeeld vormt de kern van wie je bent, het bepaalt hoe je jezelf ziet en hoe je jezelf waardeert. Maar soms kan het een uitdaging zijn om een positief zelfbeeld te behouden, zeker in een wereld die vaak draait om perfectie en vergelijking. Ben jij vaak bezig met vergelijken? Maakt het leven van anderen dat je ziet op sociale media jou soms onzeker? Zorgt dit ervoor dat je soms wat twijfelt aan jezelf?

In deze eenmalige sessie biedt Broeinest je de kans om te horen hoe dat zit bij andere jongvolwassenen. Twijfelen aan jezelf en wie je bent kan ervoor zorgen dat de connectie met jezelf soms wat zoek is. Hoe kun je in je kracht staan? Hoe blijf je dicht bij jezelf en herontdek je wat je waard bent? Broeinest verkent graag samen wat deze vragen voor jou betekenen.

Broeinest organiseert dit event voor studenten en afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent centrum en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor 18 tot 30-jarigen

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page