top of page

ma 06 dec

|

Gent

ont-moeting: social media

De invloed van sociale media bespreekbaar maken is soms moeilijk. Hoe pak ik dit aan? Hoeveel deugd kan het doen om hierover eens diepgaand in gesprek te gaan met gelijkgezinden? Ontdek het tijdens dit leuke evenement! * (non)/alcoholisch drankje inbegrepen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: social media
ont-moeting: social media

Tijd en locatie

06 dec 2021, 16:30 – 18:00

Gent, Kleindokkaai 10 | 303, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ik breng wel wat tijd door op sociale media. Daar lijkt het altijd 'Happy time'. Dat scherpt misschien mijn eenzaamheid aan. Het doet me aan mezelf twijfelen. Het maakt me onzeker. Ben ik wel goed genoeg? Vinden anderen mij wel leuk want ik krijg zo weinig likes? Waarom lukt het anderen wél om zoveel volgers te verzamelen? 

Ben ik stiekem verslaafd of wil ik liever alle social media afzweren? Maar ben ik bang voor kritiek? Zal ik dan nog wel mee zijn met de laatste trends? Kan ik dan nog meepraten met mijn vrienden? Hoor ik er dan nog wel bij?

Roept social media ook bij jou veel vragen op die je moeilijk durft uit te spreken? Kom dan naar deze gezellige avond. In een veilige omgeving, maken we op vree wijze manier taboe's bespreekbaar. 

Broeinest organiseert dit event voor studenten & jongvolwassenen tussen de 18 en 26 jaar. We ontmoeten elkaar in een gezellige living dichtbij Portus Ganda en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan.  Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten in het meehelpen taboes te doorbreken.

Sofie biedt dit event live aan max. 8 deelnemers.

Tickets

 • Ticket 18-26j.

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page