top of page

wo 01 mei

|

Gent

ont-moeting: seksuele geaardheid

Ben jij op zoek naar je geaardheid? Weet je niet goed wat je voelt? Of ben je bang voor de reacties van anderen?

ont-moeting: seksuele geaardheid
ont-moeting: seksuele geaardheid

Tijd en locatie

01 mei 2024, 16:00 – 18:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Wie ben ik? Tot wie voel ik mij aangetrokken? Bij wie voel ik me veilig? Het zijn thema’s die een grote rol kunnen spelen in het leven. Het antwoord vinden is echter niet altijd even gemakkelijk. Ben jij nog wat op zoek? Of weet je het wel al, maar weet je niet goed hoe je het moet vertellen aan de mensen om je heen? Ben je bang om anders bekeken te worden? Of heb je het reeds verteld en is de reactie niet waar je op gehoopt had?

Je bent lang niet de enige die zich zorgen maakt rond dit thema. Hoewel de maatschappij zich hier steeds meer voor open stelt, heerst er nog altijd een taboe in sommige omgevingen. Zoekend zijn doet ons soms twijfelen aan onszelf. Het zorgt ervoor dat je je af en toe eenzaam voelt. Toch ben je hier niet alleen in. In deze eenmalige sessie staan we graag stil bij wat deze zoektocht met ons doet en hoe we te allen tijde dicht bij onszelf kunnen blijven.

Broeinest organiseert dit event voor studenten en afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent centrum en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor 18 tot 30-jarigen

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page