top of page

ma 22 apr

|

Gent

ont-moeting: mannelijkheid

Hegemonische en toxische mannelijkheid die heersend zijn in de maatschappij zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Wil jij meer zijn dan enkel de stoere en emotieloze kerel? Weet je niet goed welke 'man' je dan wel wil zijn of welke je bent?

ont-moeting: mannelijkheid
ont-moeting: mannelijkheid

Tijd en locatie

22 apr 2024, 18:30 – 20:30

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Alfamannetje, de nieuwe man of toch maar gewoon jezelf? Vind jij het soms ook moeilijk om je te navigeren in een wereld waar mannelijkheid voorgeschreven is? Wil jij voorbijgaan aan de stereotiepe kenmerken van “de échte man”? Of weet je niet meer zo goed hoe jij je als man kan en mag positioneren in de samenleving?

Het is niet altijd gemakkelijk om ons een weg te banen doorheen alle normen en ideaalbeelden. Het kan ervoor zorgen dat je de connectie met jezelf af en toe eens kwijt zijn. Hoe fijn zou het zijn om hier eens over te mogen praten in een veilige omgeving? Benieuwd naar hoe andere jongvolwassenen dit ervaren? In deze eenmalige sessie wil Broeinest jou de kans bieden om hier heel laagdrempelig en veilig over te babbelen en te verbinden met anderen.

Broeinest organiseert dit event voor studenten en afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent centrum en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor 18 tot 30-jarigen

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page