top of page

di 20 apr

|

Gent

ont-moeting: (live!) kom uit je isolatie! 22-26j.

(max. 5 deelnemers, 22-26j.) Lichtpuntjes blijven uit. Wanneer mogen we wel weer uit ons kot? Hoe ga je om met die onwetendheid? Hoe ga je om met dat eenzaam gevoel? Wat als jij je met vrienden mag inschrijven voor deze workshop in real life?! Een gat in de lucht springen? JAWEL! Doen :)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: (live!) kom uit je isolatie! 22-26j.
ont-moeting: (live!) kom uit je isolatie! 22-26j.

Tijd en locatie

20 apr 2021, 19:30 – 21:00

Gent, Sint-Salvatorstraat 89, 9000 Gent, België

Over het evenement

Corona. Isolatie. Twee woorden die hand in hand gaan. Djesus, waarom praten we zo weinig over wat het teweegbrengt? Huidhonger en zeker ook contachthonger, ontmoetingshonger & vriendenhonger. Een lichtpuntje nodig? Een fijne ontmoeting nodig met mensen? Een leuk, diepgaand moment met vrienden nodig in real life? DAT KAN HIER! 

Wij die het net gewoon zijn om in een prikkelvol leven op te groeien, leven momenteel in een wereld waar elke dag er hetzelfde uitziet. Prikkels blijven uit, variatie blijft uit. En vooral, contacten blijven uit. Diepe babbels, mensen ontmoeten, gelijkgezinden en leeftijdsgenoten rondom je hebben. In deze workshop focusen we op waar jij nood aan hebt, laten we humor en gelach mooi in ons midden aanwezig zijn. Hoe willen we positief omgaan met dit tijdelijke verhaal? En als elke dag er hetzelfde uitziet, hoe houden we onze motivatie enigzins op peil? Waar kunnen we wel onze vreugde uit halen? Want...wij zijn geen generatie die ons wentelt in ons verdriet!

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen tussen de 18 en 23 jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in DE SALVATOR in Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

COVID-19: Sofie geeft deze workshop live aan max. 5 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten en mondmasker aanhouden.

Tickets

 • Ticket 22-26

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket Uitpas kansentarief

  € 6,50
  +€ 0,16 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 26+

  € 16,50
  +€ 0,41 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page