top of page

wo 09 jun

|

DUIVELSTEEN

ont-moeting: (live!) hoe vind je wat je écht wil doen? 22-30j.

(max. 8 deelnemers: 22-30j.) Keuzestress? Een twijfelaar? Veel innerlijke druk? Hoe wil jij leven? Hoe wil jij in het leven staan? Overvalt je soms dat knagend gevoel: ‘Is dit wel wat ik echt wil doen? Is het moeilijk om te voelen wat jij wil of om te kiezen voor jezelf?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: (live!) hoe vind je wat je écht wil doen? 22-30j.
ont-moeting: (live!) hoe vind je wat je écht wil doen? 22-30j.

Tijd en locatie

09 jun 2021, 18:45 – 20:15

DUIVELSTEEN, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Het leven gaat snel vooruit. Iedereen heeft het druk, je grijpt de kansen die je krijgt en je maakt keuzes die je verdere levensloop drastisch beïnvloeden. Toch overvalt je soms dat knagend gevoel: ‘Is dit wel wat ik echt wil doen?’

Van de kleuterklas tot aan de middelbare school moesten we amper keuzes maken. Onze levensloop was voorgekauwd. Nu moet je het zelf bepalen. Hoe vul je je tijd zinvol in? Hoe weet je of je de juiste keuzes maakt? En hoe maak je je dromen waar?

Keuzestress? Een eeuwige twijfelaar? Innerlijke druk? Prestatiedruk? Is het moeilijk om te voelen wat jij wil of om te kiezen voor jezelf? Schrijf je in :) 

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten & jongvolwassenen tussen de 22 en 30 jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in HET DUIVELSTEEN en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

COVID-19: Sofie geeft deze workshop live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten en mondmasker aanhouden.

Tickets

 • Ticket Uitpas Kansentarief

  € 4,50
  +€ 0,11 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 18-26j.

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j.)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 26+

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page