top of page

wo 09 jun

|

DUIVELSTEEN

ont-moeting: (live!) hoe kunnen we de kracht van kwetsbaarheid ontgrendelen? 22-30j.

(max. 8 deelnemers, 22-30j.) Kwetsbaarheid wordt onderschat, wordt gezien als naïef en eerder dominante mensen behandelen je hierdoor niet mooi. Maar kwetsbaarheid is net de kans voor persoonlijke groei, diepgang en verbondenheid. Hoe kunnen we met kracht kwetsbaar zijn?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: (live!) hoe kunnen we de kracht van kwetsbaarheid ontgrendelen? 22-30j.
ont-moeting: (live!) hoe kunnen we de kracht van kwetsbaarheid ontgrendelen? 22-30j.

Tijd en locatie

09 jun 2021, 16:30 – 18:00

DUIVELSTEEN, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Kwetsbaarheid wordt onderschat. Wanneer we ons kwetsbaar opstellen worden we vaak bekeken als naïef, zwak en onderdanig. Voor je het weet gaan meer dominante mensen er misbruik van maken om zichzelf superieur te voelen. Maar kwetsbaarheid is net de kans voor persoonlijke groei, diepgang en verbondenheid. Hoe kunnen we met kracht kwetsbaar zijn?

Het vergt een enorme moed om jezelf kwetsbaar te durven opstellen. Hoe krijg je die moed? Is kwetsbaarheid enkel aan te raden binnen vertrouwensrelaties of ook daarbuiten? Wat kan schaamte ons leren en hoe kan het benoemen van emoties ons helpen in het opbouwen van vertrouwensrelaties tussen vrienden, familie en collega’s?

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen tussen de 22 en 30 jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in HET DUIVELSTEEN in Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

COVID-19: Sofie geeft deze workshop live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten en mondmasker aanhouden.

Tickets

 • Ticket 22-26

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
 • Ticket Uitpas kansentarief

  € 4,50
  +€ 0,11 servicekosten
 • Ticket 26+

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page