top of page

wo 19 mei

|

DUIVELSTEEN

ont-moeting: (live!) hoe bouw je een waardevolle liefdesrelatie op? 22-30j.

(max. 5 deelnemers, 22-30j.) Hoe bouw je aan een open ruimte waar je helder kan communiceren, met begrip voor elkaars kwetsbaarheid en eigenheid? Hoe kan je omgaan met jaloezie? Hoe kan je omgaan met crisis en pijn? En hoe kan je in de eerste plaats je lief vinden?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: (live!) hoe bouw je een waardevolle liefdesrelatie op? 22-30j.
ont-moeting: (live!) hoe bouw je een waardevolle liefdesrelatie op? 22-30j.

Tijd en locatie

19 mei 2021, 19:30 – 21:00

DUIVELSTEEN, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

De meest diepgaande gebeurtenissen die we tijdens ons leven meemaken zijn vaak in de context van liefdesrelaties. The highest highs, the lowest lows. Dus waarom praten we dan zo weinig over hoe we een gezonde romantische relatie kunnen opbouwen? Over waar het fout ging en hoe we dat in het vervolg kunnen vermijden?

Een romantische relatie is opgebouwd uit schijnbaar contradictorische tegenstellingen. De nood aan autonomie en tegelijkertijd verbondenheid. De nood aan avontuurlijke vrijheid en warme stabiliteit. Hoe houden we die verschillende dynamieken nu optimaal in balans? Tegelijkertijd weet je dat de perfecte relatie niet bestaat - maar wat mag je wel van de liefde verwachten?

Hoe bouw je aan een open ruimte waar je helder kan communiceren, met begrip voor elkaars kwetsbaarheid en eigenheid? Hoe kan je omgaan met jaloezie? Hoe kan je omgaan met crisis en pijn? En hoe kan je in de eerste plaats je lief vinden?

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen tussen de 22 en 30 jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in HET DUIVELSTEEN in Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

COVID-19: Sofie geeft deze workshop live aan max. 5 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten en mondmasker aanhouden.

Tickets

 • Ticket 22-26

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket Uitpas kansentarief

  € 6,50
  +€ 0,16 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 26+

  € 16,50
  +€ 0,41 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page