top of page

wo 02 jun

|

DUIVELSTEEN

ont-moeting: (live!) fok de blok! 18-23j.

(max. 8 deelnemers, 18-23j.) Fok diene blok! Dé ideale blokpauze :) Heb je een eenzaam gevoel? Heb je goesting in een leuke avond en wat nieuwe mensen kunnen leren kennen? Of wat als jij je met vrienden mag inschrijven voor deze workshop in real life?! Een gat in de lucht springen? JAWEL! Doen :)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: (live!) fok de blok! 18-23j.
ont-moeting: (live!) fok de blok! 18-23j.

Tijd en locatie

02 jun 2021, 16:00 – 17:30

DUIVELSTEEN, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Corona. Isolatie. Twee woorden die hand in hand gaan. Djesus, waarom praten we zo weinig over wat het teweegbrengt? Huidhonger en zeker ook contacthonger, ontmoetingshonger & vriendenhonger. Een lichtpuntje nodig? Een fijne ontmoeting nodig met mensen? Een leuk, diepgaand moment met vrienden nodig in real life? DAT KAN HIER! 

Wij die het net gewoon zijn om in een prikkelvol leven op te groeien, leven momenteel in een wereld waar elke dag er hetzelfde uitziet. Prikkels blijven uit, variatie blijft uit. En vooral, contacten blijven uit. Diepe babbels, mensen ontmoeten, gelijkgezinden en leeftijdsgenoten rondom je hebben. In deze workshop focusen we op waar jij nood aan hebt, laten we humor en gelach mooi in ons midden aanwezig zijn. Hoe willen we positief omgaan met dit tijdelijke verhaal? En als elke dag er hetzelfde uitziet, hoe houden we onze motivatie enigzins op peil? Waar kunnen we wel onze vreugde uit halen? Want...wij zijn geen generatie die ons wentelt in ons verdriet!

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen tussen de 18 en 23 jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in HET DUIVELSTEEN en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

COVID-19: Sofie geeft deze workshop live aan max. 8 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten en mondmasker aanhouden.

Tickets

 • Ticket 18-23

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
 • Ticket Uitpas kansentarief

  € 4,50
  +€ 0,11 servicekosten
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page