top of page

wo 27 jan

|

DE GRAAF

ont-moeting: (live!) energie & vreugde - 18-23j.

(max. 6 deelnemers, 18-23j.) Lichtpuntjes blijven uit. Wanneer mogen we wel weer uit ons kot? Hoe ga je om met die onwetendheid? Hoe ga je om met het feit dat elke dag dezelfde is? Wat kan er bij jou voor zorgen dat je motivatie terug wat brandstof krijgt?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: (live!) energie & vreugde - 18-23j.
ont-moeting: (live!) energie & vreugde - 18-23j.

Tijd en locatie

27 jan 2021, 13:00 – 14:30

DE GRAAF, Graaf van Vlaanderenplein 32, 9000 Gent, België

Over het evenement

Corona. Het neemt veel en het blijft nemen. Waarom praten we zo weinig over wat het teweegbrengt? Waarom zoeken we niet samen hoe we met het leven in deze andere vorm kunnen omgaan? Hoe houden we onze rug recht in een tijd waar plots verwacht wordt van ons dat alles zomaar anders moet?

Wij die het net gewoon zijn om in een prikkelvol leven op te groeien, leven momenteel in een wereld waar elke dag er hetzelfde uitziet. Prikkels blijven uit, variatie blijft uit. Hoe willen we positief omgaan met dit tijdelijke nieuwe verhaal? En als elke dag er hetzelfde uitziet, hoe houden we onze motivatie enigzins op peil tijdens deze vreemde thuiszittijd? Waar kunnen we wel onze vreugde uit halen? Want wij zijn geen generatie die ons wentelt in ons verdriet!

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen tussen de 18 en 23 jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in DE GRAAF en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

COVID-19: Sofie geeft deze workshop live aan max. 6 deelnemers. Graag bij het binnenkomen handen ontsmetten en mondmasker aanhouden.

Tickets

 • Ticket 18-23

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
 • Ticket Uitpas kansentarief

  € 4,00
  +€ 0,10 servicekosten
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (16-26j)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page