top of page

di 16 apr

|

Gent

ont-moeting: je anders voelen

Voel jij je wel eens anders? Heb je het idee dat niemand jou snapt of kan begrijpen wat je voelt of denkt? Hoe fijn zou het zijn om hier eens over te mogen babbelen met anderen?

ont-moeting: je anders voelen
ont-moeting: je anders voelen

Tijd en locatie

16 apr 2024, 20:00 – 22:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Voel jij je anders dan de mensen om je heen? Heb je het idee dat zoveel mensen rondom je, je niet echt begrijpen? Heb je vaak het gevoel dat je jezelf aan het vergelijken bent met anderen? Je bent niet alleen met die vragen.

Het kan een uitdaging zijn om jezelf te vinden in een wereld die alsmaar sneller gaat. Vergelijken met anderen is nodig om ons te kunnen navigeren in de zoektocht naar wie we zijn, maar het kan ons ook vraagstukken bieden die we niet zomaar kunnen beantwoorden. Het zorgt soms voor een gevoel van anders zijn. Die gevoelens zijn echter maar heel normaal en kunnen zelfs heel krachtig zijn. Het is door onze verschillen te omarmen dat we dicht bij onszelf kunnen blijven. In deze eenmalige sessie gaan we samen op zoek naar hoe we dat gevoel van anders zijn kunnen gebruiken om onszelf beter te leren kennen. Hoe zou het voor jou zijn om eens te mogen verbinden met de binnenkant van iemand anders?

Broeinest organiseert dit event voor studenten en afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent centrum en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor 18 tot 30-jarigen

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page