top of page

vr 13 jan

|

Gent

ont-moeting: innerlijke onrust en (examen)stress

Innerlijke rust vinden is soms moeilijk. Wat doe je met een hoofd waar je moeilijk de off-knop van vindt? Wat met (examen)stress? Hoe fijn zou het zijn als we weten wat met dit rusteloze gevoel te doen en hoe we in deze examenperiode hierin kunnen groeien?

ont-moeting: innerlijke onrust en (examen)stress
ont-moeting: innerlijke onrust en (examen)stress

Tijd en locatie

13 jan 2023, 10:00 – 11:30

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Voel je je vaak eens onrustig? Voel je wel eens dat je 'gelijk een kieken zonder kop' niet goed weet wat je met dit rusteloze gevoel kan doen? :) Weet niet goed hoe je dat innerlijke gevoel kan beschrijven? Wist je tot op dit moment niet dat dit onrust is, maar herken je je hier wel in? 

Het is raar om onrust en stress te plaatsen. Soms is het al zo vaak aanwezig geweest dat we er zelfs niet meer op letten. Maar als we er bewust naar kijken, weten we dat het zich in verschillende delen van je lichaam uit: je hoofd, je hart, je buik, je stressniveau, je energieniveau, vermoeidheid, bezorgdheid, angst, perfectionisme, altijd bezig blijven... Er wordt ook heel weinig over gepraat. Waarom eigenlijk, als we met zoveel zijn in deze maatschappij die onrust voelen? 

Broeinest organiseer dit event voor studenten. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

Sofie biedt dit event aan max. 8 deelnemers. 

Tickets

  • GRATIS voor studenten in Gent

    Toon bij het binnenkomen je studentenkaart

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page