top of page

vr 09 sep

|

Gent

ont-moeting: hoe vind je wat je écht wil doen?

Keuzestress? Een twijfelaar? Veel innerlijke druk? Hoe wil jij leven? Hoe wil jij in het leven staan? Overvalt je soms dat knagend gevoel: ‘Is dit wel wat ik echt wil doen? Is het moeilijk om te voelen wat jij wil of om te kiezen voor jezelf?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: hoe vind je wat je écht wil doen?
ont-moeting: hoe vind je wat je écht wil doen?

Tijd en locatie

09 sep 2022, 15:00 – 17:00

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Het leven gaat snel vooruit. Iedereen heeft het druk, je grijpt de kansen die je krijgt en je maakt keuzes die je verdere levensloop drastisch beïnvloeden. Toch overvalt je soms dat knagend gevoel: ‘Is dit wel wat ik echt wil doen?’

Van de kleuterklas tot aan de middelbare school moesten we amper keuzes maken. Onze levensloop was voorgekauwd. Nu moet je het zelf bepalen. Hoe vul je je tijd zinvol in? Hoe weet je of je de juiste keuzes maakt? En hoe maak je je dromen waar?

Keuzestress? Een eeuwige twijfelaar? Innerlijke druk? Prestatiedruk? Is het moeilijk om te voelen wat jij wil of om te kiezen voor jezelf? Schrijf je in :) 

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten & jongvolwassenen, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

Sofie geeft deze workshop aan max. 8 deelnemers.

Tickets

 • Ticket 18-26j.

  *(non)-alcoholisch drankje inbegrepen

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Uitverkocht
 • Ticket 26+

  *(non)-alcoholisch drankje inbegrepen

  € 18,50
  +€ 0,46 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Broeinest beurtenkaart

  Inschrijven via je Broeinest 5 +1 beurtenkaart (deze is te koop via de website)

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page