top of page

di 23 mei

|

Gent

ont-moeting: fok de blok

Fok diene blok! Dit is dé ideale blokpauze :) Heb je een eenzaam gevoel? Heb je goesting in een leuke pauze en wat nieuwe mensen kunnen leren kennen? Of schrijf je samen in met vrienden en beleef een diepgaande & toch ook humorvolle pauze samen met anderen! Wel je eigen eten meebrengen! :)

ont-moeting: fok de blok
ont-moeting: fok de blok

Tijd en locatie

23 mei 2023, 12:00 – 13:30

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Deze sessie vindt plaats tijdens de examens omdat nét dan het deugd kan doen om een duwtje in je rug te krijgen en iets leuks, rustgevends en deugddoend ingepland te hebben staan.

Een lichtpuntje nodig in de blok? Een event om naar uit te kijken nodig?  Een fijne ontmoeting nodig met mensen? Een leuk, diepgaand moment nodig?

Blok jij ook in de bib maar heb je geen eet-maatjes? Kom samen eten, want samen is leuker.

Wij die het gewoon zijn in een prikkelvol leven op te groeien, zitten door de blok momenteel in een wereld waar elke dag er hetzelfde uitziet. Prikkels blijven uit, variatie blijft uit. Diepe babbels, mensen ontmoeten, gelijkgezinden en leeftijdsgenoten rondom je hebben: DAT geef energie. De ideale blokpauze dus! In deze workshop focussen we op waar jij nood aan hebt, laten we humor en gelach mooi in ons midden aanwezig zijn. Hoe willen we positief omgaan met dit tijdelijke examenverhaal? En als elke dag er hetzelfde uitziet, hoe houden we onze motivatie enigszins op peil? En... kunnen we het aub ook eens even totaal niet over de blok hebben pls?! :)

Broeinest organiseer dit event voor studenten. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent centrum en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

Info:

max. 8 deelnemers

Wel je eigen eten meebrengen! :)

Tickets

  • GRATIS voor studenten

    Toon bij het binnenkomen je studentenkaart

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page