top of page

wo 01 jun

|

Gent

ont-moeting: fok de blok!

Fok diene blok! Dit is dé ideale blokpauze :) Heb je een eenzaam gevoel? Heb je goesting in een leuke pauze en wat nieuwe mensen kunnen leren kennen? Of schrijf je samen in met vrienden en beleef een diepgaande & toch ook humorvolle pauze samen met anderen! Wel je eigen eten meebrengen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: fok de blok!
ont-moeting: fok de blok!

Tijd en locatie

01 jun 2022, 12:00 – 13:30

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Een lichtpuntje nodig in de blok? Een event om naar uit te kijken nodig?  Een fijne ontmoeting nodig met mensen? Een leuk, diepgaand moment nodig?

Blok jij ook in de bib maar heb je geen eet-maatjes? Kom samen eten, want samen is leuker.

Wij die het gewoon zijn in een prikkelvol leven op te groeien, zitten door de blok momenteel in een wereld waar elke dag er hetzelfde uitziet. Prikkels blijven uit, variatie blijft uit. Diepe babbels, mensen ontmoeten, gelijkgezinden en leeftijdsgenoten rondom je hebben: DAT geef energie. De ideale blokpauze dus! In deze workshop focussen we op waar jij nood aan hebt, laten we humor en gelach mooi in ons midden aanwezig zijn. Hoe willen we positief omgaan met dit tijdelijke examenverhaal? En als elke dag er hetzelfde uitziet, hoe houden we onze motivatie enigszins op peil? En... kunnen we het aub ook eens even totaal niet over de blok hebben pls?! :)  

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige plek in Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

Tickets

 • Ticket 18-25

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • GRATIS voor studenten in Gent

  Toon bij het binnenkomen je studentenkaart (Studenten UGent, KULeuven, Odisee, HOGENT, Arteveldehogeschool & LUCA School of Arts )

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page