top of page

di 04 jan

|

Gent

ont-moeting: fok de blok!

Fok diene blok! Dit is dé ideale blokpauze :) Heb je een eenzaam gevoel? Heb je goesting in een leuke avond en wat nieuwe mensen kunnen leren kennen? Of schrijf je samen in met vrienden en beleef een diepgaande & toch ook humorvolle avond samen! YAY, het kan echt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: fok de blok!
ont-moeting: fok de blok!

Tijd en locatie

04 jan 2022, 16:30 – 18:00

Gent, Kleindokkaai 10 | 303, 9000 Gent, België

Over het evenement

Een lichtpuntje nodig in de blok? Een event om naar uit te kijken nodig?  Een fijne ontmoeting nodig met mensen? Een leuk, diepgaand moment met vrienden nodig in real life? DAT KAN HIER! 

Wij die het net gewoon zijn om in een prikkelvol leven op te groeien, zitten door de blok momenteel in een wereld waar elke dag er hetzelfde uitziet. Prikkels blijven uit, variatie blijft uit. Diepe babbels, mensen ontmoeten, gelijkgezinden en leeftijdsgenoten rondom je hebben: DAT geef energie. De ideale blokpauze dus! In deze workshop focussen we op waar jij nood aan hebt, laten we humor en gelach mooi in ons midden aanwezig zijn. Hoe willen we positief omgaan met dit tijdelijke examenverhaal? En als elke dag er hetzelfde uitziet, hoe houden we onze motivatie enigszins op peil? En... kunnen we het aub ook eens even totaal niet over de blok hebben pls?! :)  

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige plek in Gent (aan Portus Ganda & Dampoort) en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest een boost aan. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten.

COVID-19: Sofie geeft deze workshop fysiek aan max. 8 deelnemers. 

Tickets

 • Ticket 18-25

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • DOE IEMAND EEN TICKET CADEAU

  Geef deze workshop cadeau aan iemand die je graag ziet! (18-26j)

  € 11,50
  +€ 0,29 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page