top of page

do 19 jan

|

Guislain museum

ont-moeting: faalangst en examenstress

Wat doe je met een hoofd waar je moeilijk de off-knop van vindt? Wat met examenstress? Faalangst? Hoe fijn zou het zijn als we weten wat met dit rusteloze gevoel te doen en hoe we in deze examenperiode hierin kunnen groeien?

ont-moeting: faalangst en examenstress
ont-moeting: faalangst en examenstress

Tijd en locatie

19 jan 2023, 14:00 – 16:00

Guislain museum , Jozef Guislainstraat 43B, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Dit event wordt aangeboden in samenwerking met Student in Gent, stad Gent. 

Voel je je vaak eens onrustig? Voel je wel eens dat je 'gelijk een kieken zonder kop' niet goed weet wat je met dit rusteloze gevoel kan doen? :) Weet niet goed hoe je dat innerlijke gevoel kan beschrijven? Wist je tot op dit moment niet dat dit onrust is, maar herken je je hier wel in? 

Het is raar om onrust en stress te plaatsen. Soms is het al zo vaak aanwezig geweest dat we er zelfs niet meer op letten. Maar als we er bewust naar kijken, weten we dat het zich in verschillende delen van je lichaam uit: je hoofd, je hart, je buik, je stressniveau, je energieniveau, vermoeidheid, bezorgdheid, angst, perfectionisme, faalangst altijd bezig blijven... Er wordt ook heel weinig over gepraat. Waarom eigenlijk, als we met zoveel zijn in deze maatschappij die onrust & angst voelen? 

Broeinest organiseert dit event voor studenten. We ontmoeten elkaar in een gezellige ruimte in het museum Dr. Guislain in Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

Dit event bieden we aan max. 8 - 10 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor studenten in Gent

    Toon bij het binnenkomen je studentenkaart

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page