top of page

wo 13 okt

|

Gent

ont-moeting: eenzaamheid & mentaal welzijn

Praten helpt! Eenzaamheid is een overweldigend gevoel. Het laat diepe sporen na. Je kan je zelfs eenzaam voelen omringd door mensen. Laten we samen mentaal welzijn bespreekbaar maken! Inschrijven kan via de link bij 'over het event' (hier beneden). *(non)-alcoholisch drankje inbegrepen

Tickets Unavailable
See other events
ont-moeting: eenzaamheid & mentaal welzijn
ont-moeting: eenzaamheid & mentaal welzijn

Tijd en locatie

13 okt 2021 19:30 – 21:30

Gent, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, België

Over het evenement

Inschrijven (gratis!) kan via deze link

Please Don’t Leave Me is een persoonlijk project over de eigen strijd met eenzaamheid en mentale health van zangeres UNIS. Enkele jaren terug schreef ze dit nummer, maar het blijft nog steeds relevant. Zeker de afgelopen paar jaren toen iedereen noodgedwongen stil moest staan en werd geconfronteerd met zijn eigen gedachten. 

"Ik voel me wel eens eenzaam en dat gevoel is beangstigend, overweldigend en pijnlijk (zowel fysiek als mentaal). Telkens dit gevoel met een vloed over me heen komt, voel ik mij kapot van verdriet en tegelijk verdoofd. Het lijkt of niemand mij lijkt te begrijpen maar toch weet ik dat ik hier niet alleen mee zit.  

De drempel om hulp te zoeken of te praten met iemand is vaak te groot omdat eenzaamheid gepaard gaat met een zekere schaamte en geen last willen zijn voor een ander, maaaar praten helpt echt! Gewoon even goed je hart kunnen luchten bij iemand.  Ik wil hierbij helpen door mijn verhaal te delen en zo anderen laten weten dat ze hier niet alleen mee hoeven te dealen. Samen met Broeinest Gent organiseer ik daarom op woensdag 13 oktober een gezellig avondje waar we het lekker gaan hebben over mentale gezondheid en nu écht gaan checken hoe het met elkaar gaat.  

Voel jij je soms alleen (en da’s oké, ik ook), heb je wat dingen uit te wenen of heb je gewoon eens zin in een openhartige babbel, dan kan je je inschrijven via onderstaande form.   

Tot dan! 💗  

UNIS

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten en jongvolwassenen, gericht om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in het historische Duivelsteen in Gent. Aan de hand van muziek reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

De workshop is volledig gratis door ALLES KAN GENT. Inschrijven kan via deze link

Sofie geeft deze workshop live aan max. 10 deelnemers.

Deel dit evenement

bottom of page