top of page

di 26 sep

|

Gent

ont-moeting: een nieuwe start durven nemen

Besef jij ook bij het begin van het academiejaar dat jij graag een nieuwe start wil nemen? Anders omgaan met jezelf en met je leven. Anders leven. Voel je dat vorig jaar anders kon? We zetten jou in je kracht om echt die nieuwe start te durven nemen. Kom ontdekken hoe.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ont-moeting: een nieuwe start durven nemen
ont-moeting: een nieuwe start durven nemen

Tijd en locatie

26 sep 2023, 16:00 – 18:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Evaar jij dat je het graag anders wil? Lukte het vorig jaar niet om dit te bekomen? Wil je graag dit jaar van bij de start van het academiejaar een andere wending?  

Neem jij een nieuwe start? Vaak is het moeilijk te weten hoe en brengt dit innerlijke druk. Die innerlijke druk is niet zo productief en houdt ons wat tegen om voluit te kunnen hiervoor gaan. Hoe pakken we het dan wel best anders aan? Kom hiervan proeven en leren. We nemen je samen mee op pad doorheen wat jij anders wil en hoe je dat kan doen. 

Spreekt dit thema je aan? Zet maar in je agenda :) 

Broeinest organiseert deze workshop voor studenten en net afgestudeerden, gericht om het op een leuke manier te hebben over groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in een gezellige, unieke sfeer in een warme living in centrum Gent. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reikt Broeinest handvatten aan waar elk van jullie verdere stappen mee zal kunnen zetten.

INFO 

max. 8 deelnemers.

Tickets

  • 18-26 jarigen

    studenten en net afgestudeerden

    € 5,50
    +€ 0,14 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page