top of page

do 18 apr

|

Gent

ont-moeting: chronisch ziek zijn

Hoe kunnen we de ziekte een plaats geven? Hoe kunnen we de balans vinden? Waar halen we energie uit, wat kost ons energie? Wat leert onze ziekte ons over onszelf?

ont-moeting: chronisch ziek zijn
ont-moeting: chronisch ziek zijn

Tijd en locatie

18 apr 2024, 16:00 – 18:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Leven met een chronische ziekte kan een uitdagende en soms eenzame ervaring zijn. Het is een deeltje van jezelf en van jouw realiteit die vaak onzichtbaar is voor anderen. Vind je het moeilijk om dat deel van jouw leven een plaatsje te geven? Is de balans soms wat kwijt? Heb je het gevoel dat jouw ziekte je belemmert in echt jezelf kunnen zijn? Het zijn vragen waar heel wat mensen met een chronische ziekte mee zitten. 

Het is niet altijd simpel om de obstakels die je tegenkomt te overwinnen en daarbij ook nog eens zorg te dragen voor je lichaam en geest. Hoe vind ik rust? Hoe kan ik grenzen aangeven aan mezelf en mijn omgeving? Hoe luister ik naar mijn lichaam? Het is niet zo eenvoudig om deze elementen te includeren in het dagelijkse leven. In een wereld die steeds sneller gaat, is uit de boot vallen snel gebeurd. Toch mag je jezelf die liefde gunnen.

In deze eenmalige sessie gaan we samen op zoek naar hoe we een antwoord op al deze vragen kunnen vinden en mag jij voelen dat je niet alleen bent in die zoektocht.

Broeinest organiseert dit event voor studenten en afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent centrum en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor 18 tot 30-jarigen

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page