top of page

do 25 apr

|

Gent

ont-moeting: adoptie

Heb jij veel vragen omtrent wie je bent, waar je vandaan komt? Kun je die vragen maar niet loslaten?

ont-moeting: adoptie
ont-moeting: adoptie

Tijd en locatie

25 apr 2024, 16:00 – 18:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Waar hoor ik thuis? Wie ben ik? Zijn dit vragen waar je soms eens mee worstelt? Ben je alsmaar weer op zoek naar antwoorden? Voelt het soms alsof je helemaal alleen bent in die zoektocht?

Geadopteerd zijn kan ervoor zorgen dat je af en toe een stukje van jezelf kwijt bent. Het is een onlosmakelijk deel van jouw identiteit en toch kan het voelen alsof die niet volledig is. Het legt vraagstukken voor waarop het antwoord niet zomaar te vinden is en die we maar moeilijk kunnen loslaten. We denken soms dat we deze zoektocht op ons eentje moeten volbrengen, wat heel wat eenzaamheid kan teweegbrengen. Hoe zou het voor jou zijn om hier eens over te mogen praten met anderen? Om de ervaringen van andere jongvolwassenen hierover te horen?

Broeinest organiseert dit event voor studenten en afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige living in Gent centrum en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan. Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

max. 8 deelnemers.

Tickets

  • GRATIS voor 18 tot 30-jarigen

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page