top of page

di 02 apr

|

Gent

kort taboe-traject: daten

Voelt ‘gewoon daten’ voor jou ook niet al vanzelfsprekend aan? Bots je soms op muren die je graag beter wil begrijpen? Ook jouw zoektocht mag er zijn! Doorheen de workshops staan we samen stil bij jouw verlangen hierin. Dit is een kort traject van 2 sessies op dinsdag 2 en 9 april.

kort taboe-traject: daten
kort taboe-traject: daten

Tijd en locatie

02 apr 2024, 16:00 – 18:00

Gent, Lange Steenstraat 16-18, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Daten is geen eenvoudig werkwoord… en al zeker niet in deze huidige datecultuur! Het brengt best wat uitdaging op ons pad, ervaar jij ze ook? Daten vraagt ons om kwetsbaar te durven zijn, terwijl we in het verleden misschien al wel eens gekwetst werden. Om ons open te stellen, zodat we anderen kunnen toelaten in die mooie delen van onszelf. Om in contact te staan met ons verlangen, zonder angst die ons daarin blokkeert. Om te mogen wensen, dromen, ontvangen en ook om te gaan met de mogelijke teleurstelling die daarop volgt.  Het is misschien niet altijd eenvoudig, maar wel oké! Oké om jouw tempo te volgen, om kritisch te mogen zijn, om op te komen voor jouw noden of net niet te weten wat bij je past. Het is oké om tegen muren te botsen, die heb je namelijk gebouwd met een goede reden. Maar het is ook oké om diezelfde muur wat te verlagen, zeker wanneer hij je niet meer dienstbaar is.

Wat wens jij voor jezelf en in een partner? Wat voelt goed voor jou? En wat mag daten voor jou zijn? Laat ons er samen over praten en jou in je kracht zetten.

Broeinest organiseert dit event voor studenten en afgestudeerden. We ontmoeten elkaar in een gezellige unieke sfeer in een mooie living in het centrum van Gent en gaan met elkaar op een onwijs leuke manier het gesprek aan.  Broeinest reikt een boost aan om fijne maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Met deze handvaten kan elk van jullie verdere stappen zetten. Bovendien krijg je handvaten waar je de rest van je leven echt iets mee bent.

INFO

Dit is een coachingstraject van 2 sessies, telkens zelfde tijdstip, op dinsdag 2 april en 9 april.

We bieden dit event aan max. 8 deelnemers.

Tickets

 • GRATIS voor 18 tot 24 jarigen

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • 24 tot 30 jarigen

  € 2,00
  +€ 0,05 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page