top of page

zo 08 okt

|

Gent

Kom proeven van onze werking en wie wij zijn!

Op zondag 8 oktober van 13 tot 16 uur gooit Broeinest vzw haar deuren open! Wou je altijd al eerst eens kennis met ons mogen maken alvorens je denkt om eens een sessie mee te maken? Ben je (groot)ouder en maak je je zorgen om je zoon/dochter? Ben je professional en wil je ons aanbod beter kennen?

Kom proeven van onze werking en wie wij zijn!
Kom proeven van onze werking en wie wij zijn!

Tijd en locatie

08 okt 2023, 13:00 – 16:00

Gent, Nieuwland 69, 9000 Gent, België

Over het evenement

Met 3 collega’s uit ons team (klinisch orthopedagogen en psychologen) zijn we aanwezig om jou te laten proeven hoe het in Broeinest loopt. Laat je overspoelen door onze warmte en weet dat al jouw vragen terecht zijn en mogen gesteld worden.

Wij zijn er specifiek voor iedere 18-30 jarige, studenten en net afgestudeerden midden in de identiteitsonwikkelingsfase. We bieden vanuit de conventie terugbetaalde groepssessies aan rond emotieregulatie, veerkracht, relaties, eenzaamheid, innerlijke onrust, keuzestress, opvoeding en

zelfliefde.

Iedereen heeft het wel eens moeilijk. Zorgen, piekeren, emoties, stress, burn-out, slaapproblemen... Soms kom je er vanzelf weer bovenop, soms is het nodig om te praten met een professional. Een bezoek aan één van de 450 Oost-Vlaamse erkende psychologen op www.psy-ovl.be kost slechts €11 voor een individuele sessie of €2,5 voor een groepssessie.

Ben je benieuwd naar hoe het er in zo’n groepssessie aan toe gaat? Wil je graag weten wat zo’n psycholoog precies doet? Of ben je bezorgd om een ouder, kind, vriend of familielid? Spring dan gerust eens binnen en kom proeven van wie we zijn en hoe we tewerk gaan! Bij het binnenkomen krijg je door ons meer informatie over wie we zijn en ook over de terugbetaling van een geconventioneerd psycholoog.  

 

Ben je een professional (huisarts, hulpverlener, leerkracht...) en krijg je te maken met jonge

volwassenen die kampen met zorgen? Kom dan gerust kennismaken met ons zorgaanbod.

  

Praktische info: 

Waar? Broeinest vzw, Nieuwland 69 (vrije ingang) 

Wanneer? Zondag 8 oktober van 13 tot 16 uur 

Toegang is gratis.

Tickets

  • GRATIS

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page